EN|GE

Viziunea Noastra

DecoLife este implinirea unei viziuni unice in care Frumosul si oamenii sunt personajele principale. Ca si agentie full-service de design de nunti si design interior, fondata de catre designerul Georgiana Szekely-Hategan impreuna cu sotul ei Corneliu,  DecoLife tinteste spre a aduce Frumosul in nunti, in case, in viata de zi cu zi. 

DecoLife doreste sa iasa din tiparele monotoniei detaliilor banale sau suprafolosite ale designului de nunta sau de interior; sa creeze linii si detalii noi si proaspete, care sa puna in cea mai buna lumina fiecare spatiu decorat sau proiectat.

Pentru noi, orice noua nunta sau spatiu ce urmeaza sa fie amenajat reprezinta oportunitatea unor idei si forme noi. Tocmai de aceea, investim timp in a gandi impreuna cu clientul forma, culoarea, mirosul, marimea ideale pentru spatiul pe care il va folosi. Se intelege deci ca iubim inventiile! Avem unele care chiar vor fi patentate, dar nu va spunem care sunt acelea :)... 

E bine de stiut ca DecoLife are trei domenii de activitate:

  • design de nunta si wedding planning
  • design de interior si
  • seminarii pentru miri si mirese, precum si pentru cupluri casatorite

Pentru noi valoarea familiei este atat de importanta, incat am fost prima companie de nunti din Romania care a oferit viitoarelor familii seminarii despre planificarea nuntii, in cadrul carora a fost promovata valoarea si prioritatea familiei.  

Alta realizare a DecoLife impreuna cu diferite organizatii si institutii de stat a fost contributia la lansarea in 2011 la nivel national a evenimentului Marriage Week-Saptamana Casatoriei, un eveniment international care are loc anual si care promoveaza importanta casniciei. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.marriageweek.ro

twitter facebook @ Spune unui prieten @ Newsletter