EN|GE

Mi s-a parut foarte original. Cel mai mult mi-a placut buchetul meu; brosa! A fost o idee super cu fasiile colorate si cu conurile care au fost mai deosebite decat alte aranjamente. Si la biserica a fost superb! Oricum, am avut incredere. Am stiut ca suntem pe maini bune. Dana si Andrei, nunta iulie 2011

"A iesit foarte bine. Ne-a placut foarte mult. Toti au spus ca a fost foarte deosebit. Mai ales cu sticlele vopsite aurii… buchetul a fost cel mai tare buchet din cate am vazut! A fost foarte fain."

Voicu si Pia, 
nunta 14 mai

"Primul lucru pe care mi l-a spus nasa cand am intrat (si nasa este o artista) a fost “te felicit ca ai luat decizia asta cu decorul”. A fost deci cea mai buna decizie luata. Toata lumea, chiar toti au fost impresionati ca nu au mai vazut asa ceva. Si nici eu din tot portofoliul vostru. Eu simt ca m-a reprezentat in totalitate. A fost… nu-mi puteam dori mai mult oricat m-as fi gandit. Va multumesc din suflet. Am sa recomand la toata lumea!"

Noemi, 
nunta 25 iunie

"Seminar reusit, atractiv, bine structurat, super excel-uri!"

Andreea, despre Seminarul DecoLife “Reguli de baza in pregatirea nuntii”,
editia 2011

"A fost foarte frumos. Si buchetul a fost superb. A fost exact cum ne-am imaginat: rafinament, originalitate, creativitate. Lucruri excelente: respectarea detaliilor contractului, aranjamentele, designul, consultant, interfata firmei (Georgiana)."

Luciana si Rares, 
nunta 14 mai

 La seminar mi-a placut cel mai mult ambiana, simplitatea prezentarii, informalitatea; ce-ar putea fi imbunatatit? Sa fie mai dese.

Crina, despre Seminarul DecoLife “Cum sa ai fotografii reusite la nunta ta”

"Foarte util. Sigur o sa-l recomand si altora daca se va mai organiza. Baietii – foarte bine pregatiti. Mi-a placut cel mai mult provocarea pe care mi-ati facut-o organizand asa ceva."

Claudia, despre seminarul DecoLife “Cum sa ai fotografii reusite la nunta ta”,
editia 2011

"Inedit. Idei foarte interesante. Cred ca va descurcati exemplar."

Amalia, despre Seminarul DecoLife “Ziua nuntii: planificare, jocuri si concursuri la nunta”

"Seminarul este o idee super. Orice informative trebuie luata in calcul."

Mihaela, despre seminarul DecoLife “Cum sa ai fotografii reusite la nunta ta”

twitter facebook @ Spune unui prieten @ Newsletter
reclama