EN|GE

Seminarul "Reguli de baza in pregatirea nuntii": Majoritatea cuplurilor nu stiu de unde sa inceapa pregatirile de nunta, sau nici cum sa le continue in mod corect, odata ce au contractat restaurantul, care de fapt nici nu ar trebui sa fie primul pe lista prioritatilor... suprinzator, nu? Ce sa spui atunci de contracte cu diferiti furnizori ai nuntii in urma carora mirii ajung la concluzia ca au de platit ...

27
Feb
Seminar 2: Reguli de baza

‹ inapoi la lista

Vreti dupa nunta sa fiti „castigati”si la propriu si la figurat si in plus sa fiti cu nervii inca tari si functionali?

Atunci va recomandam sa va inarmati cu cele mai importante informatii si trucuri in organizarea nuntii pe care DecoLife vi le va prezenta in cel de-al doilea seminar din 2012, esential pentru miri si mirese: Reguli de baza in pregatirea nuntii.

Majoritatea cuplurilor nu stiu de unde sa inceapa pregatirile de nunta, sau nici cum sa le continue in mod corect, odata ce au contractat restaurantul, care de fapt nici nu ar trebui sa fie primul pe lista prioritatilor... suprinzator, nu?

Ce sa spui atunci de contracte cu diferiti furnizori ai nuntii in urma carora mirii ajung la concluzia ca au de platit cine stie ce serviciu care „de fapt, nu era inclus”...  Dar despre meniuri la care sa li se modifice pretul in saptamana dinaintea nuntii ati auzit? Sau alta: intarzie buchetul miresei si da peste cap toata planificarea zilei nuntii. Ce faci?

Si cate si mai cate care pot sa sune mult mai rau decat cele de mai sus...

Tocmai de aceea, pentru ca sa existe cat mai putine exemple de acest fel, DecoLife ofera mirilor si mireselor oportunitatea de a invata „totul in aproape 5 minute” despre o organizare eficienta a nuntii. In majoritatea cazurilor informatii despre buget, calcule, meniu, furnizori, negociere, contracte, etc. afli din enspe parti si in enspe variante, care in loc sa te ajute, mai mult te incurca.

Deci, nu ratati sa aflati adevarul despre:  

planificare (detalii despre cand si cum te ocupi de nunta), buget (cum il calculezi si cum te tii de el), furnizori (cand si cum ii alegi; cum colaborezi cu ei), negocierea contractelor  (ce sa da si ce sa nu), responsabilitati si delegarea lor,  urgente nuntii si solutii.

Prezinta Georgiana Szekely-Hategan, event planner & designer al brandului DecoLife, care de-a lungul anilor a adunat multe exemple despre ce si cum trebuie facute lucrurile cel mai bine pentru un eveniment reusit si de neuitat in sens pozitiv J.

 

Detalii organizatorice:

CAND: Luni, 5 martie, orele 18:30 – 20:30

UNDE: City Plaza, str. Sindicatelor nr.9-11, Cluj-Napoca

CAT: Taxa:  25 lei/cuplu, 15 lei/persoana;  50 lei/ furnizorii din domeniu

Gratis pentru clientii DecoLife

 

Va asteptam cu mult drag!

Echipa DecoLife

‹ ant | urm ›
twitter facebook @ Spune unui prieten @ Newsletter
reclama